Nyheder

Spar på varmeregningen med naturgas

Link til virksomheden:

Spar på varmeregningen med naturgas

Priserne på varme stiger i hele landet, og det kan være svært at følge med i de stærkt stigende priser. Særligt varmeregningen stiger hos de fleste rundt om i landet, og det er derfor værd at overveje om du kan spare penge, enten ved at udskifte dit gamle oliefyr, eller ved at at skifte gasudbyder. Selvom vi i øjeblikket oplever stigende priser på naturgas på hele sjælland, er naturgas alligevel en betragteligt billigere mulighed end eksempelvis olie. Samtidig er naturgas også mere miljøvenlig, i det udledningen af co2 er betragteligt mindre, end ved eksempelvis olie eller kul. Så i tider med svingende og stødt stigende priser, er det vigtigt for dig og din økonomi at overveje om du har den bedste leverandør til de mest konkurrencedygtige priser. Samtidig kan du hjælpe dig selv i dagligdagen ved at overveje dit varmeforbrug, og derigennem spare mange penge.

Naturgas priser i Stenløse

Der har været varslinger om stigende naturgaspriser i hele landet. Men hos forbrugerne i Stenløse, har en af de største naturgas leverandører, udmeldt at de varmepriser de forudså i 2021, kommer til at holde i i 2022. Naturgas priser i Stenløse, stemmer derfor overens med varslinger fra 2021, hvilket betyder at kunder i dette område, ikke kommer til at opleve de store overraskelser. Selvom der stadig er tale om en stigning, har kunderne i dette område alligevel haft mulighed for at forberede sig på de stigende varmepriser.

Indhent de bedste tilbud

I et år med stigende priser på dagligvarer og særligt varme, er det som forbruger vigtigt at være opmærksom på at få de bedste tilbud. Hvis man er bosat på Sjælland, er man delvist privilegeret da Sjælland har hele 10 mulige naturgasleverandører. Du har derfor mulighed for at kunne vælge imellem mange forskellige leverandører så du kan få det bedste tilbud, på naturgas i lige netop dit område. Du kan nemt og enkelt få uforpligtende tilbud på de billigste naturgas tilbud i dit område.

Vær opmærksom på prisaftalen

Hvis du er på jagt efter en ny gas leverandør, der kan give dig det bedste tilbud, er det vigtigt at du er opmærksom på prisaftalen. Dette vil hjælpe dig med at kunne vurdere om tilbuddet rent faktisk er bedre end dit nuværende. Grundlæggende er der to typer aftaler: Flexpris og fastpris aftale. Ved en fastprisaftale, betaler du en fast aftalt pris og priserne på gas vil derfor være det samme i løbet af hele dagen. Din månedlige pris vil ofte være lidt dyrere, men du kan have sikkerheden og trygheden i at du kender din faste gasudgift månedligt. Men flexprisaftale derimod, vil prisen på gas falde og stige dagligt, hvilket betyder at du kan nyde godt af billigere gaspriser i løbet af dagen og du vil kunne spare penge månedligt. Overvej hvad der passer bedst til dig og din økonomiske situation før du indhenter tilbud fra nye leverandører.

Læs også artiklen: De bedste malerfirmaer i Stenløse her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *