Nyheder

Gør hverdagen nemmere med ejendomsservice

Link til virksomheden:

Gør hverdagen nemmere med ejendomsservice

Som ejer af en boligforening har du ikke selv tid til at stå på hovedet og sortere storskraldet, pudse vinduerne eller vaske trappen. Denne vedligeholdelses er nogle, som skal varetages af fagpersoner, der har god erfaring med disse typer af opgaver. 

Derfor benytter man sig af ejendomsservice, så du ikke skal stå med alle de praktiske vedligeholdelsesopgaver selv. 

Hvad er ejendomsservice?

Lad os starte med at kigge på, hvad ejendomsservice egentlig er. Begrebet dækker over mange forskellige praktiske vedligeholdelsesopgaver både indendørs og udendørs. Alle opgaverne udføres af fagpersoner, der er ansat i ét og samme firma. 

Der findes mange leverandører af ejendomsservice i Danmark, og deres fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at lette på hverdagen. 

Hvilke opgaver håndteres? 

Med ejendomsservice får du lidt af hvert. For det meste omfatter servicen praktiske opgaver, rengøring og almen vedligeholdelse. Det kan være rensning af tagrenden, snerydning, trappevask, græsslåning og meget mere. 

Du kan også få ansat en vicevært eller en fast havemand, som arbejder dagligt i din boligforening. 

Hvad koster det?

Det kommer an på antallet af services, hyppigheden og mængden af arbejde. Hvis du ejer en boligforening, kan du regne med at betale omkring 200-300 kroner pr. lejemål. Men det kommer meget an på, hvilken leverandør du vælger. 

Der er selvfølgelig forskel på, om du blot skal have pudset vinduer et par gange om året, eller om du har brug for en fastansat vicevært.

Find en god leverandør

Der findes mange leverandører af ejendomsservice i Danmark. Det er vigtigt, at du kvalitetstjekker firmaet grundigt, før du bestemmer dig. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, så du skal helst gerne betale for den kvalitet, som du får. 

Hvis du bor inde i hovedstadsområdet, så kan du bestille kvalitetssikret ejendomsservice i København og omegn og få de dygtigste fagfolk til at arbejde for dig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *