Nyheder

Fest i Stenløse

fest i stenløse

Link til virksomheden:

Fest i Stenløse

Uanset, om i skal afholde et firmarrangement på arbejdspladsen eller et privatarrangement som en fødselsdag, bryllup eller konfirmation så er en fest en af de bedste muligheder for at skabe gode oplevelser blandt medarbejderne, vennerne eller familien som de sent vil glemme. Derfor skal festen også være noget deltagerne kan se frem til og være en dag fyldt med spas, god mad, unikke oplevelser og fantastisk underholdning.

Der er mange muligheder og måder at afholde en fest i Stenløse på, og formålet med festen kan være mange. Forneden har vi listet 4 ideer til, hvordan du kan afholde en fantastisk fest.

Hold en sjov fest med god mad, musik og underholdning

En klassiker er selvfølgelig at afholde et ordentligt brag af en fest – oftest i forbindelse med et jubilæum eller en større begivenhed -, hvor man privat fejrer noget smukt eller på arbejdspladsen, hvor man fejrer årets resultat eller året, der er gået.

Der findes mange steder i Stenløse, der kan sætte rammerne til festen, og her er det vigtigt at finde de helt rigtige rammer i det rigtige lokale og omgivelserne. Rammerne skaber nemlig en god atmosfære fra starten af festen. Noget der kan sætte gang i festen er musik & underholdning som for eksempelvis en tryllekunstner, stand-up komiker, DJ eller et liveband, der kan få folk til at grine, i godt humør og kridte skoene.

Lav en sjov aktivitet / teambuilding inden festen

Der er forskellige former for teambuilding, men de har alle tilfælles, at man enten (1) oplever noget eller (2) lærer og uddaner sig selv. Teambuilding aktiviteter er en gylden mulighed for, at deltagerne kan lære hinanden på tværs af stillinger og titler, skabe sammenhold og øge den overordnede produktivitet på arbejdspladsen.

Man kan både vælge at afholde sin teambuilding aktivitet på sin egen lokation eller ude af huset, og der er rig mulighed for at finde aktiviteter indenfor begge grene. Man kan også vælge at have en teambuilding-instruktør, der guider en igennem dagen eller selv stå for koordineringen afhængig af budgettet.

Lav festen om til en skovtur

En skovtur er en anderledes måde at være sammen med sine kollegaer, venner eller familie på, og det skaber et frirum, som ikke kan skabes på andre måder end når man er ude i de frie rammer. Det er især populært i sommermånderne, hvor vejret er godt.

Et af de mest kendte eksempeler på en skovtur er Bakken, hvor de har forskellige muligheder for en skovtur. En af turene lyder på, at man først tager på en skovtursvogn (hestevogn), får lidt at spise på en picnictur og slutter af med en dyrehave quiz.

Få hjælp af et eventbureau

Ønsker i at afholde et større firmaarrangement kombineret med flere af ovenstående tiltag så vil det være fordelagtigt at bruge et eventbureau. Ved at bruge et eventbureau sikrer i, at I får professionel rådgivning, kendskab til de nyeste trends, gode ideer og inputs fra erfarne eventarrangører samt sikrer en professionel afvikling af jeres fest i Stenløse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *