Nyheder

Ejendomsservice i Stenløse

ejendomsservice i stenløse

Link til virksomheden:

Ejendomsservice i Stenløse

Hvad er ejendomsservice og hvad kan man bruge ejendomsservice til?

Kort og godt, så er ejendomsservice vedlighold af bygninger, ejendomme og udendørsarealer. For mange private er ejendomsservice en naturlig del af husholdningen, og det er ikke noget, der udliciteres. For mange virksomheder er det dog en helt anden situation. For eksempel har Stenløse erhverscenter forskellige virksomheder som Englmayer, Bodo Möller Kemi, Pekema med flere huserende – for dem vil det være en uhensigtsmæssig økonomisk opgave at skulle håndtere ejendomsservice på samme tid med at de egentlig burde fokusere på deres primære områder som grafiske løsninger, udvikling af lim eller varmekanal teknologi.

Nogle af de funktioner man udliciterer ved ejendomsservice er det vi kender som vicevært funktioner, men det kan også være mere specifikt som trappevask eller vinduespudsning for den sags skyld. For nogle kan det være meget vigtigt, at der er tale om gartnerarbejde også, og at det er inkluderet i deres form for ejendomsservice. Om vinteren er snerydning eksempelvis også en del af de opgaver, der betragtes som ejendomsservice.

Virksomheder der har gjort ejendomsservice til deres levebrød

Der findes efterhånden en del virksomheder, der udbyder ejendomsservice i Stenløse. En af dem vi har snakket med er Glad Ejendomsservice, der er en af Danmarks mest anerkendte ejendomsservice virksomheder! Ifølge Glad Ejendomsservice, så er det stort set alle små til mellemstore virksomheder, der har behov for ejendomsservice.

Udover erhverv og private virksomheder, så er der flere og flere boligforeninger, der benytter sig af ejendomsservice. Det er der i hele Danmark og i Stenløse er situationen den samme.

Ejendomsservice og corona

Rigtig mange industrier har været ramt af corona, men det gælder kun i mindre grad ejendomsservice. Da det meste af det arbejde, der udføres af ejendomsservice virksomheder laves udendørs, så er det ikke på samme måde ramt som så mange andre håndværksfag som eksempelvis hos elektrikere eller blikkenslagere, hvor en stor del af arbejdet skal udføres indendørs.

Det har dog kunnet mærkes en smule, men slet ikke lige så meget, som hos mange af de andre lokale håndværkere!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *