Stenløse Plakaten

Det lokale æstetik i dit hjem

I starten af 2021 kontaktede vi designeren Sisse Jensen og spurgte om, hvorvidt det var muligt at lave en plakat for Stenløse. Vi fortalte Sisse om Stenløse Kirke, det smukke design og bygningen, der har været en central del af Stenløses historie fra 1150 til i dag. Kirken er blevet udviddet og restuareret ad flere gange, men kirken har altid været en del af Stenløses rygrad.

Sisse Jensen blev grebet af ideen og gik i gang med at designe plakaten med Stenløse Kirke som motivet. Resultatet er smukt og respektfuldt udført overfor Stenløse Kirkens former og farver.

Du kan se Stenløse Plakaten nedenfor:

Formater og priser på Stenløse plakaten

Stenløse plakaten kan købes hos Madusen her. Du kan få plakaten i følgende formater:

  • A5 størrelse – pris 75 kr
  • A4 størrelse – pris 150 kr
  • 30×40 cm – pris 250 kr
  • 50×70 cm – pris 350 kr
  • 60×80 cm – pris 450 kr

Hvorvidt du vil have plakaten med “Stenløse” skrevet i håndskrift, almindelig stil eller kursiv stil eller for den sags skyld helt uden skrift på er noget du kan vælge ved bestilling.

Stenløse plakaten kan bestilles her.

 

Stenløse Kirke som motiv

Stenløse har flere forskellige ikoniske bygninger, der kunne have været motiv for plakaten. Der kunne nævnes bygninger som Stenløse Mølle og den gamle biograf, men Stenløse Kirkes utrolig mange år på bagen, som en central bygning og samlingssted for Stenløse i omkring 900 år gjorde valget af motiv noget nemmere.

Den smukke ydre arkitektur og former er valgt som motivet for plakaten, hvilket er et naturligt valg, men Stenløse Kirke rummer også stor indre skønhed. Blandt andet er der det ikoniske orgel, prædikestolen med dens mange udsmykninger og døbefonten, der med træskærer snit er en erindring om Stenløses tidlige tider.

 

Turistinformation til Stenløse Kirke

Stenløse Kirke kan findes på følgende adresse:

Stenløse Kirke

Engholmvej 6

3660 Stenløse

Du kan se kirkens hjemmeside her.